Νέα διάσταση σε design και τεχνολογία.
Η νέα markilux mx-1 είναι συνδυασμός προστατευτικού υπόστεγου και συστήματος σκίασης. Η κασέτα με συνολικό βάθος 62 εκ. προστατεύει τα παράθυρα και την πρόσοψη. Σε ανοιχτή θέση,η τέντα αποκαλύπτει όλο το μεγαλείο της στεγάζοντας επιφάνεια έως 700 x 437 εκ. – σχεδόν 30 τ.μ. !
Το εμπρόσθιο πάνελ αλουμινίου διατίθεται σε όλα τα lounge και standard χρώματα. Προαιρετικά ο φωτισμός με LED στο πάνελ, πίσω από ένα χρωματιστό πλέξιγκλας, δίνει έναν πιο παιχνιδιάρικο τόνο. Φωτιστικά LED στην κασέτα αλλά και μέσα στο αντίβαρο, όπως και μπάρα με LED, προσφέρουν ακόμα περισσότερες επιλογές ενώ το κάθετο ριντό εξασφαλίζει επιπρόσθετη προστασία και άνεση κάτω από το σύστημα σκίασης.

SKU: 00223 Κατηγορίες προϊόντων: , Ετικέτα:

Περιγραφή

Η επιλογή τεντόπανου είναι καθαρά θέμα γούστου, αφού υπάρχει μια τεράστια ποικιλία σε γραμμές, χρώματα και μοτίβα. Παρά τις μεγάλες διαστάσεις της, η τέντα markilux mx – 1 έχει συναρπαστικά ελαφριά εμφάνιση. Αποδείξτε πως “Το Μεγάλο είναι Όμορφο” προσθέτοντας μία markilux mx – 1 στην πρόσοψη του σπιτιού σας κερδίζοντας χώρο κι εντυπώσεις.