Η στήριξη της δίρριχτης πέργκολας sunrain γίνεται με ένα κεντρικό στηθαίο στο οποίο εφαρμόζονται οι δυο πέργκολες.

Εν συνεχεία η κάθε πέργκολα με την δικιά της κλίση καταλήγει στο στηθαίο της που αποτελείται από την υδροροή της και της κολώνες αλουμιλνιου της. Περιμετρικά μπορούμε να εφαρμόσουμε ζελατίνες σε κασετίνες ή απλές αντιανεμικές ζελατίνες.  Οι πέργκολες αλουμινίου Sunrain είναι το σύστημα με το οποίο μπορεί ο επαγγελματίας αλλά και ο ιδιώτης να προστατέψουν με νόμιμο τρόπο τους εξωτερικούς τους χώρους. Το σύστημα παρουσιάζει διαφορές στην στήριξη του ανάλογα με τις ανάγκες του υπάρχοντα χώρου.

SKU: 00240 Κατηγορίες προϊόντων: , Tags: ,

Περιγραφή

  • Ανοιγοκλειόμενη Δίρριχτη Πέργολα. Το σύστημα είναι εξ’ολοκλήρου αλουμινίου και τα μεταλλικά σημεία ανοξείδωτα.
  • Η κίνηση γίνεται με ασύρματο μοτέρ Somfy.
  • Το ύφασμα είναι σχεδιασμένο να προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου, τη βροχή και τον άνεμο. Εξ’αιτίας της χρήσης ειδικού υλικού σκίασης pvc, υψηλής τεχνολογίας τριών στρωμάτων, για προστασία από την ακτινοβολία uv, δροσιά, βαθύ ίσκιο και απόλυτα αδιάβροχα, το νερό να κυλά και δεν λυμνάζει πετυχαίνοντας έτσι την πλήρη στεγανοποίηση του χώρου.
  • TEST-Μετρήσεις-πιστοποίηση CE
    Η τέντα πέργκολα sunrain είναι πιστοποιημένη με CE και η αντοχή της σε ανεμοπίεση φτάνει την υψηλότερη κατηγορία 6 της αγοράς σε όλη την Ευρώπη δηλαδή έως 11 μποφόρ.