Βιομηχανικό Ρολό Αλουμινίου Διπλό (Μόνωση Πολυουρεθάνης).

Βιομηχανικό ρολο ασφαλείας με προφίλ αλουμινίου προβαμμένο διπλού τοιχώματος με μόνωση πολυουρεθάνης.

Διαθέτει χρώμα 9016(ΛΕΥΚΟ). Αναμένονται νέα χρώματα.

Έχει τη δυνατότητα τοποθέτησης διάφανων μονών PLEXI GLASS (τζαμάκια) σε μονό προφίλ αλουμινίου διέλασης και διπλών διάφανων PLEXI GLASS (τζαμάκια) στο ίδιο το προφίλ για παροχή φυσικού φωτισμού.

Λειτουργεί ηλεκτροκίνητα.

Σημείωση: Όλα τα παρελκόμενα των ρολών αλουμινίου όπως άξονας, κανάλια, κουτί και μετώπη κατασκευάζονται από γαλβανισμένο χάλυβα.

SKU: 00049 Κατηγορίες προϊόντων: , ,

Περιγραφή

 • Προφίλ αλουμινίου προβαμμένο διπλού τοιχώματος με μόνωση πολυουρεθάνης.
 • Πυκνότητα πολυουρεθάνης 47 kg.
 • Διαθέσιμα χρώματα 9016 (ΛΕΥΚΟ). Αναμένονται νέα χρώματα.
 • Δυνατότητα τοποθέτησης διάφανων μονών PLEXI GLASS (τζαμάκια) σε μονό προφίλ αλουμινίου διέλασης 145mm x 55mm ΚΑΙ 600mm x 55mm (maximum) για παροχή φυσικού φωτισμού.
 • Δυνατότητα τοποθέτησης διπλών διάφανων PLEXI GLASS (τζαμάκια) στο ίδιο το προφίλ 90mm x 55mm για παροχή φυσικού φωτισμού.
 • Κανάλια ειδικού σχήματος “ΩΜΕΓΑ” διαφόρων διατομών (60 mm , 80 mm ,100 mm, 120mm) σε συνδυασμό με την διάσταση του ρολού και πάχους ατσαλολαμαρινας 2mm με ενσωματωμένα λάστιχα και βουρτσάκια για την μείωση των απωλειών από αέρα και θόρυβο.
 • Άξονες (κατά βάση) από σωλήνα διαμέτρου Φ159 σε 4mm πάχος. Διατίθενται επίσης σε διάμετρο Φ133/Φ168/Φ193/Φ220 σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κάθε περίπτωσης. Φέρουν φλαντζωτά άκρα (εκατέρωθεν) τα οποία συγκολλούνται μέσα στον άξονα του ρολού για επιπλέον ενίσχυση.
 • Δυνατότητα κατασκευής εξωτερικής μετώπης από στραντσαρισμένη ατσαλολαμαρίνα ποικίλων διαστάσεων προκειμένου να καλυφθεί το τύλιγμα του ρολού από τη εξωτερική πλευρά όταν δεν υφίσταται δοκάρι.
 • Δυνατότητα κατασκευής κουτιού κάλυψης του άξονα το οποίο προσαρμόζεται στις ειδικά διαμορφωμένες πατούρες που φέρουν οι σημαίες των καναλιών για ταχύτερη και ευκολότερη τοποθέτηση. Επίσης υπάρχει δυνατότητα επιλογής της αφαιρούμενης πλευράς του κουτιού για άμεση πρόσβαση σε περίπτωση βλάβης.

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ 

Λειτουργεί με τριφασικό κινητήρα MIN ισχύος 1,5HP  με μειωτήρα του ιταλικού οίκου ELSAMEC. Σε περιπτώσεις όπου οι περιστάσεις το απαιτούν έχουμε την επιλογή να χρησιμοποιήσουμε και μονοφασικό κινητήρα. Η χειροκίνηση γίνεται με παλάγκο αλυσίδας ή μανιβέλλα. Φέρει:

 1. υψηλής ασφάλειας ηλεκτρομαγνητικό φρένο
 2. διακόπτη ρύθμισης ορίων τοποθετημένο σε κουτί με προστασία IP54
 3. πίνακα χαμηλής τάσης επίσης τοποθετημένο σε κουτί με προστασία IP54
 4. μειωτήρα 1/5 & 1/7
 5. έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε σε αυτούς τηλεχειρισμό, μπουτον, διακόπτη κλειδί, πληκτρολόγιο, φωτοκύτταρο, φάρο, κεραία, πιεσοστατικό λάστιχο, κ.α.

Η Newdoor διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων που αφορούν την ασφάλεια και παρέχουν τη μέγιστη δυνατή προστασία:

 1. Ασφαλιστικό (φυγοκεντρικός επιταχυντής)
 2. Λειτουργεί με αντικραδασμικό σύστημα (αμορτισέρ) για σταδιακή διακοπή της ανεξέλεγκτης προς τα κάτω κίνησης της πόρτας σε περίπτωση που αυτή υπερβεί τα επιτρεπτά όρια.
 3. Επίσης περιλαμβάνει μικροδιακόπτη ο οποίος αποσυνδέει αυτόματα την ηλεκτρική παροχή του κινητήρα ώστε να τον προστατεύει από μεγαλύτερη ζημιά σε περίπτωση ενεργοποίησης του επιταχυντή σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία.
 4. Ο φυγοκεντρικός επιταχυντής είναι κατασκευασμένος από ειδικό κράμα αντιοξειδωτικού μετάλλου.
 5. Κατασκευάζεται βάσει των διεθνών προδιαγραφών ασφαλείας (TUV-BAYERN & BG-BONN) DIN EN 12605 και φέρει πιστοποίηση ασφαλείας CE καθώς και πιστοποίηση δοκιμής από τους παραπάνω οργανισμούς.
 6. Πιεσοστατικό λάστιχο ή φωτοκύτταρα ανίχνευσης κίνησης των οποίων η τοποθέτηση κρίνεται απαραίτητη όταν το ρολό είναι τηλεχειριζόμενο σύμφωνα με την προδιαγραφή ασφαλείας ΕΝ 13241-1.

Ποιότητα ISO 9001:2008.

Χαρακτηριστικά