Βιομηχανικό Ρολο Λαμαρινας Καμπύλο Φύλλο (Αντιτεμπεστα) Διάτρητο.

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας με καμπύλο φύλλο (διάτρητο) και προφίλ ατσαλολαμαρίνας γαλβανιζέ εν θερμώ το οποίο φέρει διάτρηση.

Διαθέτει ευρεία γκάμα χρωμάτων και έχει εξαιρετική αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και άριστη διατήρηση του χρώματος.

Λειτουργεί ηλεκτροκίνητα.

SKU: 00052 Κατηγορίες προϊόντων: , ,

Περιγραφή

 • Προφίλ ατσαλολαμαρίνας γαλβανιζέ εν θερμώ το οποίο φέρει διάτρηση με μέγιστη διάσταση οπής 3mm.
 • Βάρος επικάλυψης zn 140gr/m2 (70gr/m2 εκατέρωθεν).
 • Ευρεία γκάμα χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής (AKZO NOBEL) με εξαιρετική αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και άριστη διατήρηση του χρώματος η οποία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών αρχιτεκτονικών προδιαγραφών BS EN 12206:2004 PART I, QUALICOAT CLASS I και GSB.
 • Κανάλια ειδικού σχήματος “ΩΜΕΓΑ” διαφόρων διατομών (60 mm, 80 mm, 100 mm, 120mm) σε συνδυασμό με τη διάσταση του ρολού  και πάχους ατσαλολαμαρίνας 2mm με ενσωματωμένα λάστιχα και βουρτσάκια για την μείωση των απωλειών από αέρα και θόρυβο.
 • Άξονες (κατά βάση) από σωλήνα διαμέτρου Φ159 σε 4mm πάχος.  Διατίθενται επίσης σε διάμετρο Φ133/Φ168/Φ193/Φ220 σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κάθε περίπτωσης. Φέρουν φλαντζωτά άκρα (εκατέρωθεν) τα οποία συγκολλούνται μέσα στον άξονα του ρολού για επιπλέον ενίσχυση.
 • Δυνατότητα κατασκευής εξωτερικής μετώπης από στραντσαρισμένη ατσαλολαμαρίνα  ποικίλων διαστάσεων προκειμένου να καλυφθεί το τύλιγμα του ρολού από την εξωτερική πλευρά όταν δεν υφίσταται δοκάρι.
 • Δυνατότητα κατασκευής κουτιού κάλυψης του άξονα το όποιο προσαρμόζεται στις ειδικά διαμορφωμένες πατούρες που φέρουν οι σημαίες των καναλιών για ταχύτερη και ευκολότερη τοποθέτηση. Επίσης υπάρχει δυνατότητα επιλογής της αφαιρούμενης πλευράς του κουτιού για άμεση πρόσβαση σε περίπτωση βλάβης.

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ

Λειτουργεί με τριφασικό κινητήρα MIN ισχύος 1,5HP με μειωτήρα του ιταλικού οίκου ELSAMEC. Σε περιπτώσεις όπου οι περιστάσεις το απαιτούν έχουμε την επιλογή να χρησιμοποιήσουμε και μονοφασικό κινητήρα. Η χειροκίνηση γίνεται με παλάγκο αλυσίδας ή μανιβέλλα.

Φέρει:

 1. υψηλής ασφάλειας ηλεκτρομαγνητικό φρένο
 2. διακόπτη ρύθμισης ορίων τοποθετημένο σε κουτί με προστασία IP54
 3. πίνακα χαμηλής τάσης επίσης τοποθετημένο σε κουτί με προστασία IP54
 4. μειωτήρα 1/5 & 1/7
 5. έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε σε αυτούς τηλεχειρισμό, μπουτον, διακόπτη κλειδί, πληκτρολόγιο, φωτοκύτταρο, φάρο, κεραία, πιεσοστατικό λάστιχο, κ.α.

 

 

Η Newdoor διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων που αφορούν την ασφάλεια και παρέχουν τη μέγιστη δυνατή προστασία:

 1. Ασφαλιστικό (φυγοκεντρικός επιταχυντής).
 2. Λειτουργεί με αντικραδασμικό σύστημα (αμορτισέρ) για σταδιακή διακοπή της ανεξέλεγκτης προς τα κάτω κίνησης της πόρτας σε περίπτωση που αυτή υπερβεί τα επιτρεπτά όρια.
 3. Επίσης περιλαμβάνει μικροδιακόπτη ο οποίος αποσυνδέει αυτόματα την ηλεκτρική παροχή του κινητήρα ώστε να τον προστατεύει από μεγαλύτερη ζημιά σε περίπτωση ενεργοποίησης του επιταχυντή σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία.
 4. Ο φυγοκεντρικός επιταχυντής είναι κατασκευασμένος από ειδικό κράμα αντιοξειδωτικού μετάλλου.
 5. Κατασκευάζεται βάσει των διεθνών προδιαγραφών ασφαλείας (TUV-BAYERN & BG-BONN) DIN EN 12605 και φέρει πιστοποίηση ασφαλείας CE καθώς και πιστοποίηση δοκιμής από τους παραπάνω οργανισμούς.
 6. Πιεσοστατικό λάστιχο ή φωτοκύτταρα ανίχνευσης κίνησης των οποίων η τοποθέτηση κρίνεται απαραίτητη όταν το ρολό είναι τηλεχειριζόμενο σύμφωνα με την προδιαγραφή ασφαλείας ΕΝ 13241-1.

Πιστοποιήσεις

 • Ι. Προδιαγραφών ασφαλείας για maximum διάσταση 500×500 σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 13241-1.
  Αφορά:
  α) Επικίνδυνα υλικά
  β) Ασφαλή λειτουργία
  γ) Δυνάμεις λειτουργίας
  δ) Ανεμοπίεση (και σε μεγαλύτερη ακόμη διάσταση καθώς λόγω της διάτρησης δεν τίθεται θέμα αντοχής σε ανεμοπίεση)
 • ΙΙ. Ποιότητας ISO 9001:2008

Χαρακτηριστικά