Οι πέργκολες αλουμινίου Sunrain είναι το σύστημα με το οποίο μπορεί ο επαγγελματίας αλλά και ο ιδιώτης να προστατέψουν με νόμιμο τρόπο τους εξωτερικούς τους χώρους. Το σύστημα παρουσιάζει διαφορές στην στήριξη του ανάλογα με τις ανάγκες του υπάρχοντα χώρου.

Οι πέργκολες που εμπορεύεται η ”NEWDOOR” αποτελούν τα πιο πρόσφατα καινοτόμα προϊόντα βιοκλιματικής σκίασης κτιριακών όψεων, καθώς κατασκευάζονται πάντα με σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Με τη χρήση της πέργκολας αποσκοπούμε στην παροχή μέγιστης άνεσης στον εξωτερικό χώρο ενός κτιρίου από άποψη θερμοκρασίας, φωτισμού και εξαερισμού. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στη φυσική διαμόρφωση του αέρα και του ηλίου που επιτρέπει η κατασκευή.

SKU: 00237 Κατηγορίες προϊόντων: , Tags: ,

Περιγραφή

Οι πτυσσόμενες πέργκολες αλουμινίου είναι ένα σύστημα το οποίο εξελίχθηκε χρόνο με το χρόνο. Είναι η συνέχεια της τέντας με αντηρίδες. Βασίζεται στην παραλαβή των φορτίων μέσω του σκελετού αλουμινίου που συνδυάζεται με μουσαμά τριών στρωμάτων.

Το σύστημα της πέργκολας είναι απλοικό σαν σκέψη αλλά ιδιαίτερα πολύπλοκο στην κατασκευή και τοποθέτηση του. Αποτελείται από τους οδηγούς, τον άξονα και τα αντίβαρα. Αυτά σχηματίζουν το άνω μέρος της κατασκευής και σε συνδυασμό με τον πολύ ισχυρό μουσαμά προσφέρουν την κάλυψη που ζητάμε. Στο τέλος μεταφέρουμε τα φορτία από το άνω μέρος στο έδαφος, την ευθύνη αυτή έχει η υδροροή που ενώνει τις κολώνες οι οποίες με την σειρά τους κρατάνε το συνολικό βάρος της κατασκευής. Τα όμβρια ύδατα οδηγούνται μέσω του συστήματος σε σημεία που επιθυμούμε. Αποφεύγουμε έτσι την συγκεντρωμένη με δύναμη ροή των υδάτων στο εμπρόσθιο μέρος της κατασκευής.

Η ενεργειακή κρίση, το φαινόμενο του θερμοκηπίου και γενικότερα η ραγδαία αύξηση των οικολογικών προβλημάτων σήμερα, καθιστούν τη συμμόρφωση με τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής περισσότερο επιτακτική από ποτέ. Στον τομέα της σκίασης και της ηλιοπροστασίας, οι βιοκλιματικές πέργκολες SUNrain προσφέρουν την πιο πρωτοποριακή και αποτελεσματική λύση. Εξασφαλίζουν σημαντική εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας. Παράλληλα εναρμονίζονται απόλυτα με τις επιταγές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής, καθώς και με κάθε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, χαρίζοντας το ιδανικό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

  • Σκελετός αλουμινίου που συνδυάζεται με μουσαμά τριών στρωμάτων.
  • Αποτελείται από τους οδηγούς, τον άξονα και τα αντίβαρα σχηματίζοντας το άνω μέρος της κατασκευής. Συνδυάζεται με τον πολύ ισχυρό μουσαμά προσφέρουν την κάλυψη που ζητάμε.
  • Η υδροροή που ενώνει τις κολώνες που κρατάνε το συνολικό βάρος της κατασκευής μεταφέρει τα φορτία από το άνω μέρος στο έδαφος.
  • Τα όμβρια ύδατα οδηγούνται μέσω του συστήματος σε σημεία που επιθυμούμε. Αποφεύγουμε έτσι την συγκεντρωμένη με δύναμη ροή των υδάτων στο εμπρόσθιο μέρος της κατασκευής.
  • Η δομή της πέργκολας επιτρέπει την προστασία από τις έντονες βροχοπτώσεις και το δυνατό αέρα. Δημιουργεί έναν απόλυτα στεγανό υπαίθριο χώρο, τον οποίο μπορεί κανείς να απολαμβάνει όλο το χρόνο ανεξαρτήτως εποχής και καιρού.
  • Οι πέργκολες αλουμινίου συνδυάζονται για την προστασία του χώρου και με πτυσσόμενα κρύσταλλα αλλά και αντιανεμικές ζελατίνες. Σε συνδυασμό με θερμαντικά σώματα υπέρυθρης τεχνολογίας αλλά και κλιματιστικά μπορούμε να αποκτήσουμε ένα καινούργιο κύριο χώρο.

 

Πιστοποιηση και ασφαλεια
Η τέντα πέργκολα sunrain είναι πιστοποιημένη με CE και η αντοχή της σε ανεμοπίεση φτάνει την κατηγορία 6 δηλαδή έως 11 μποφόρ.