Η Τέντα μπάρας είναι η επιτομή ανάμεσα στην καλαισθησία και την αντοχή. Η Τέντα μπάρας συνδυάζει απόλυτα την σταθερότητα σε όλες τις πιθανές εφαρμογές της με την ευκολία της τοποθέτησης και συντήρησης! Είναι η ιδανική λύση για δύσκολες έως και αδύνατες φαινομενικά κατασκευές στήριξης! Συνιστάται για σπίτια με αρχιτεκτονικές δυσκολίες ή διάφορους επαγγελματικούς χώρους!

SKU: 00201 Κατηγορίες προϊόντων: , Ετικέτα:

Περιγραφή

  • Τέντα μπάρας συνήθως χρησιμοποιούμε όταν δεν έχουμε την δυνατότητα να στερεώσουμε σωστά και με ασφάλεια την τέντα μας. Περιπτώσεις ανάμεσα σε κολώνες ή μικρά σε επιφάνεια δοκάρια, με την τέντα μπάρας τις λύνουμε με ασφάλεια και πιστοποίηση.
  • Η ασφάλεια παραμένει ίδια αφού το σύστημα τέντας μπάρας Masif είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα πρότυπα του ΕΛΟΤ ΕΝ13561 / ΕΝ1932 στο οποίο έχει φτάσει στην κατηγορία 3. Αυτό σημαίνει ότι είναι ικανό να παραλάβει ανεμοπιέσεις της τάξεως των 6 μποφορ. Μετά από τα 6 πρέπει να μαζεύεται. Για την ασφάλεια μας προτείνουμε να συνοδεύεται πάντα το σύστημα από αισθητήρα ανέμου-κραδασμών.
  • Περιλαμβάνει τα εξαρτήματα και υλικά τα οποία παραλαμβάνετε μονταρισμένα στο σύστημα Άξονας σωλήνα γαλβανιζέ – Φ/70 cm Αντίβαρο αλουμινίου Μηχανισμός κίνησης χειροκίνητος ή ηλεκτροκίνητος. Μπάρα καρέ 40 x 40 Τεντόπανο (ανάλογα την επιλογή σας) Τεντόπανο μονόχρωμο: Διπλής επίστρωσης 100% Polyester αδιάβροχο Τεντόπανο εμπριμέ-Μονής επίστρωσης 100% Polyester αδιάβροχο Τεντόπανο ακρυλικό μονόχρωμο: Διπλής όψης, αδιάβροχο Αυτοπλενόμενο τεντόπανο: Διπλής επίστρωσης 100% Polyester αδιάβροχο με επεξεργασία Selfcleaning, το οποίο παραμένει καθαρό για διπλάσιο διάστημα από τα κοινά τεντόπανα.