Οι τέντες με βραχίονες είναι η πλέον διαδεδομένη στην ελληνική αγορά σαν κατασκευή σκίασης. Οι τέντες με βραχίονες μπορούν να συνδυάζουν εμφάνιση και λειτουργικότητα.

Στην τέντα με βραχίονες ενισχύουμε την κατασκευή της προσθέτοντας βαρέως τύπου βραχίονες. Έτσι επιτυγχάνεται η υψηλή ανθεκτικότητα της τέντας σας σε καιρικά φαινόμενα και τον μεγαλύτερο συντελεστή ασφάλειας.

Οι τέντες με βραχίονες μπορούν να λειτουργούν το ίδιο άψογα καλά σε όποιο σημείο της προβολής τους τις έχετε. Επιπλέον όταν μαζευτούν αφήνούν την θεά του χώρου σας χωρίς κανένα απολύτως εμπόδιο μπροστά στα μάτια σας.

Το σύστημα τέντας Masif είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα πρότυπα του ΕΛΟΤ ΕΝ13561 / ΕΝ1932 στο οποίο έχει φτάσει στην κατηγορία 3 πράγμα που σημαίνει ότι είναι ικανό να παραλάβει ανεμοπιέσεις της τάξεως των 6 μποφορ. Μετά από τα 6 πρέπει να μαζεύεται. Για την ασφάλεια μας προτείνουμε να συνοδεύεται πάντα το σύστημα από αισθητήρα ανέμου-κραδασμών.

SKU: 00200 Κατηγορίες προϊόντων: , Ετικέτα:

Περιγραφή

  • Μια από τις πιο γνωστές λέξεις στην ελληνική αγορά είναι οι τέντες με βραχίονες. Μια εναέρια κατασκευή από ύφασμα και μεταλλικά πτυσσόμενα μέρη στήριξης (βραχίονες) που μας προσφέρει προστασία από τον ήλιο και την βροχή. Οι τέντες με βραχίονες είναι το σύστημα που χρησιμοποιείται σχεδόν σε όλα τα μπαλκόνια και τοποθετείται χωρίς μεγάλες παρεμβάσεις.
  • Στην τέντα με βραχίονες ενισχύουμε την κατασκευή της προσθέτοντας βαρέως τύπου βραχίονες. Έτσι επιτυγχάνεται η υψηλή ανθεκτικότητα της τέντας σας σε καιρικά φαινόμενα και τον μεγαλύτερο συντελεστή ασφάλειας.
  • Οι τέντες με βραχίονες μπορούν και συνδυάζονται εύκολα με αυτοματισμούς. Προτείνεται για την ορθότερη λειτουργιά και προστασία της τέντας σας από τα διάφορα καιρικά φαινόμενα. (μοτέρ ιντερνετικά ασύρματα και ενσύρματα “Somfy” Γαλλικής κατασκευής – αισθητήρες αέρα – ήλιου – βροχής)
  • Τα συστήματα που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα από γερμανικούς φορείς με τους πιο αυξημένους δείκτες ασφαλείας. Το σύστημα τέντας Masif είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα πρότυπα του ΕΛΟΤ ΕΝ13561 / ΕΝ1932. Έχει φτάσει στην κατηγορία 3, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ικανό να παραλάβει ανεμοπιέσεις της τάξεως των 6 μποφορ. Μετά από τα 6 πρέπει να μαζεύεται. Για την ασφάλεια μας προτείνουμε να συνοδεύεται πάντα το σύστημα από αισθητήρα ανέμου-κραδασμών.
  • Κατασκευάζονται από πρωτόχυτα κράματα αλουμινίου χωρίς προσμίξεις από ανακυκλώσιμα υλικά. (που είναι οικονομικότερα αλλά δεν έχουν τις απαραίτητες αντοχές για να φτάσουμε τους δείκτες ασφαλείας που έχουμε θέσει). Τα υλικά μας με αυτό τον τρόπο χωρίς προσμίξεις παρέχουν εγγύηση καλής λειτουργίας στον καταναλωτή για 5 έτη. Έτσι διαφοροποιούνται και ποιοτικά από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.
  • Τα υφάσματα είναι διαλεγμένα από τους καλύτερους ευρωπαικούς οίκους ten cate, marlon, dikcson, swela και υπάρχουν σε παρακαταθήκη πάρα πολλοί κωδικοί.