Απολαύστε τους υπαίθριους χώρους με άνεση
Μια ευχάριστη και φιλόξενη ατμόσφαιρα με μία τέντα σε κάθε αγαπημένο σας σημείο. Κομψή προστασία από τον ήλιο και τις ιδιοτροπίες του καιρού για μεγάλες επιφάνειες, κάτω από αιθητικά άρτιο τεντόπανα. Αποτελεσματική λύση για εμπορικές εφαρμογές κι όχι μόνο.
Η διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων για την παράταση της διαμονής έξω αυξάνεται συνεχώς. Έτσι τα συστήματα σκίασης καλούνται να προστατεύσουν από τον ήλιο και τον καιρό καλύπτοντας αυξημένες απαιτήσεις λειτουργικότητας κι αισθητικής. Σταθερές και ανθεκτικές τέντες και τεντόπανα με υψηλή αξία χρήσης για το αγαπημένο σας σημείο στην ύπαιθρο, τη βεράντα ή τον κήπο σας.

SKU: 00225 Κατηγορίες προϊόντων: , Ετικέτα:

Περιγραφή

Για επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, η προστασία από τον ήλιο και τον καιρό είναι απαραίτητη. Γι’ αυτο το σύστημα σκίασης markilux syncra με όσες τέντες, με υπέροχα τεντόπανα χρειάζεται να συνδυαστούν αποτελεί την τέλεια λύση, ιδιαίτερα για μεγάλες επιφάνειες. Η markilux syncra δεν απαιτεί τοίχο για στήριξη, ενώ τα εγκατεστημένα συστήματα με βραχίονες μπορούν να λειτουργούν ανεξάρτητα μεταξύ τους.
Η markilux syncra προσφέρει μια σειρά από υπέροχες λύσεις, τέντες, τεντόπανα και ρόλερ. Ένας μεγάλος αριθμός μοντέλων σκίασης σε διάφορα σχέδια, καθώς και προαιρετικά αξεσουάρ, όπως ο φωτισμός, το ριντό shadeplus και πολλά περισσότερα μπορούν να επιλεχθούν για να συμπληρώσουν τη markilux syncra.