Συνδυασμός δύναμης και προσωπικού στυλ.

Η markilux 6000 είναι η έκφραση της καινοτομίας, που ενσωματώνει πολλές νέες ιδέες και τεχνολογίες. Απλά, η καλύτερη από όλες τις τέντες markilux.
Η markilux 6000 είναι ένα σύστημα τέντας – κασέτας με φουτουριστική τεχνολογία σύνδεσης στις αρθρώσεις των βραχιόνων – το λεγόμενο “βιονικό τένοντα”.
Ο πρωτοποριακός βιονικός τένοντας, αναπτύχθηκε από τη markilux αντλώντας έμπνευση από τη φύση, για να δημιουργήσει μια χωρίς τριβές και σχεδόν αθόρυβη αναδίπλωση των βραχιόνων.

Αυτή η τεχνολογία καθιστά την τέντα markilux ακόμα πιο ισχυρή και πιο ανθεκτική (επίτευξη τουλάχιστον 50.000 κύκλων λειτουργίας κατά τη διάρκεια δοκιμών από το Ινστιτούτο Fraunhofer).

SKU: 00226 Κατηγορίες προϊόντων: , Ετικέτα:

Περιγραφή

Εκτός από τις ιδιαίτερες δυνατότητες αισθητικής προσαρμογής, η markilux 6000 προσφέρει ένα ακόμα μοναδικό χαρακτηριστικό.

Στη γραμμή Lounge, τα χρώματα του σκελετού της τέντας διατίθενται σε κρεμ ανάγλυφο, γκρι πέτρας μεταλλικό και ανθρακί μεταλλικό. Έχουν πάντα εξασφαλισμένη μια καθαρή εμφάνιση, χάρη στις βαφές με εφέ αυτοκαθαρισμού με τη βοήθεια της βροχής.
Φυσικά συνδυάζεται με τεντόπανα διαφορετικής αισθητικής που πάντα όμως συνδυάζονται τέλεια με την τέντα αλλά και τη συνολική αισθητική του σπιτιού σας.
reddot design award winner 2006markilux – μια σειρά από καινοτομίες.
Η markilux 6000 είναι ένα σύστημα κασέτας όπου εφαρμόστηκαν καινοτόμες ιδέες και νέες τεχνολογίες.

 • Design
  Τρία διαφορετικά στυλ- Club, Studio και Lounge – ταιριάζουν απόλυτα με τα διάφορα στυλ αρχιτεκτονικής. Το σχεδιαστικό φάσμα προσφέρει κάτι για κάθε γούστο, από έντονα χρώματα έως και εκλεπτυσμένες κλασσικές γραμμές. Κάθε στυλ έχει τη δική του σειρά χρωμάτων και σχεδιαστικών επιλογών, τα οποία δημιουργούν επιμέρους αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε προτίμηση.
 • Κατασκευή
  Η markilux 6000 είναι ένα σύστημα κασέτας με νέο συνδετικό μέσο στην άρθρωση του βραχίονα, το οποίο ονομάζεται «βιονικός ιμάντας». Βιονικός ιμάντας markilux. Από τις πιο πρόσφατες καινοτομίες της markilux! Η νέα αυτή τεχνολογία εξασφαλίζει αθόρυβη και χωρίς τριβές αναδίπλωση των βραχιόνων.
 • Σύστημα κλιπ
  Ακόμη μια καινοτομία markilux: σύστημα ανάρτησης επιπρόσθετου εξοπλισμού με κλιπ. Το σύστημα αυτό σας επιτρέπει να προσθέσετε επιπλέον παροχές στην κασέτα αργότερα, πολύ μετά από την τοποθέτησή της.
 • Διαστάσεις
  Οι μέγιστες διαστάσεις μονού συστήματος είναι τα 700 εκ.πλάτος, με προβολή μέχρι και 400 εκ. Αν επιθυμείτε ένα σύστημα με ακόμη μεγαλύτερο πλάτος, τότε υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης συστημάτων ώστε να επιτευχθεί το απαιτούμενο πλάτος.
 • Υφάσματα
  Κατά την παραγωγική διαδικασία όλων των συστημάτων markilux 6000, τα υφάσματα κολλούνται στην κατεύθυνση της προβολής τους με τη βοήθεια υπερήχων. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και σταθερά επειδή οι συγκολλήσεις δημιουργούν μια επιφάνεια απαλλαγμένη από ευπαθείς ραφές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μια πιο βελτιωμένη εμφάνιση. Η εξαιρετικά συμπιεσμένη επιφάνεια συγκόλλησης είναι ανθεκτική στο νερό, στο φως και στις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας υπό κανονικές συνθήκες.
 • Μηχανισμοί κίνησης
  Η markilux 6000 διατίθεται με standard εξοπλισμό χειροκίνησης και ανοξείδωτο χερούλι. Προαιρετικά διατίθεται και με μηχανοκίνηση και τηλεχειρισμό, με νέο και εργονομικό σχεδιασμό.Τέντα κασετίνα για την βεράντα και τον κήπο.
 • Το σύστημα markilux 6000 ξεχωρίζει για το διαχρονικό του design.
 • Ο βιονικός ιμάντας στην άρθωση του βραχίονα αποτελεί καινοτομία της markilux αντέχει σε 50.000 κινησεις  με 10 χρονια εγγυηση.
 • Διατίθεται με νάνο επίστρωση χάρη στην οποία διάφορες ακαθαρσίες δεν προσκολούνται στην επιφάνεια της, αλλα απομακρύνονται σταδιακά με το νερό της βροχής.
 • Τα υφάσματα ενώνονται μεταξύ τους με την μέθοδο της επικόλλησης μέσω υπερήχων έτσι είναι πολύ γερά και ανθεκτικά σε κάθε καιρικό φαινόμενο και οπτικά πολύ καλαίσθητα.