Βιομηχανικό Ρολό Αλουμινίου Διέλασης.

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας με προφίλ αλουμινίου διέλασης μόνου τοιχώματος.

Έχει ειδική διατομή και κατεργασία ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται PLEXI GLASS.

Διαθέτει ευρεία γκάμα χρωμάτων ηλεκτροστατική βαφής με εξαιρετική αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και άριστη διατήρηση του χρώματος. Έχει τη δυνατότητα τοποθέτησης διάφανων μονών PLEXI GLASS (τζαμάκια) σε μονό προφίλ αλουμινίου διέλασης.

Λειτουργεί ηλεκτροκίνητα.

Σημείωση: Όλα τα παρελκόμενα των ρολών αλουμινίου, όπως άξονας, κανάλια, κουτί και μετώπη κατασκευάζονται από γαλβανισμένο χάλυβα.

SKU: 00050 Κατηγορίες προϊόντων: , ,

Περιγραφή

 • Προφίλ αλουμινίου διέλασης μόνου τοιχώματος πάχους 2 mm.
 • Ειδική διατομή και κατεργασία ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται PLEXI GLASS.
 • Ευρεία γκάμα χρωμάτων ηλεκτροστατική βαφής (AKZO NOBEL) με εξαιρετική αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και άριστη διατήρηση του χρώματος η οποία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών προδιαγραφών BS EN 12206:2004 PART I, QUALICOAT CLASS I και GSB.
 • Δυνατότητα τοποθέτησης διάφανων μονών PLEXI GLASS (τζαμάκια) σε μονό προφίλ αλουμινίου διέλασης 145mm x 55mm και 600mm x 55mm (maximum) για παροχή φυσικού φωτισμού.
 • Κανάλια ειδικού σχήματος “ΩΜΕΓΑ” διαφόρων διατομών (60mm, 80mm, 100mm, 120mm). Χρησιμοποιούνται ανάλογα με το πλάτος του ρολού. Το πάχος της ατσαλολαμαρίνας είναι 1,5mm-2mm με ενσωματωμένα λάστιχα και βουρτσάκια για την μείωση των απωλειών από αέρα και θόρυβο.
 • Άξονες (κατά βάση) από σωλήνα διαμέτρου Φ159 σε 4mm πάχος. Διατίθενται επίσης σε διάμετρο Φ133/Φ168/Φ193/Φ220 σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κάθε περίπτωσης. Φέρουν φλαντζωτά άκρα (εκατέρωθεν) τα οποία συγκολλούνται μέσα στον άξονα του ρολού για επιπλέον ενίσχυση.
 • Δυνατότητα κατασκευής εξωτερικής μετώπης από στραντσαρισμένη ατσαλολαμαρίνα ποικίλων διαστάσεων προκειμένου να καλυφθεί το τύλιγμα του ρολού από την εξωτερική πλευρά όταν δεν υφίσταται δοκάρι.
 • Δυνατότητα κατασκευής κουτιού κάλυψης του άξονα το όποιο προσαρμόζεται στις ειδικά διαμορφωμένες πατούρες που φέρουν οι σημαίες των καναλιών για ταχύτερη και ευκολότερη τοποθέτηση. Επίσης υπάρχει δυνατότητα επιλογής της αφαιρούμενης πλευράς του κουτιού για άμεση πρόσβαση σε περίπτωση βλάβης.

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ 

Λειτουργεί με τριφασικό κινητήρα MIN ισχύος 1,5HP με μειωτήρα του ιταλικού οίκου ELSAMEC. Σε περιπτώσεις όπου οι περιστάσεις το απαιτούν έχουμε την επιλογή να χρησιμοποιήσουμε και μονοφασικό κινητήρα. Η χειροκίνηση γίνεται με παλάγκο αλυσίδας ή μανιβέλλα.

Φέρει:

 1. υψηλής ασφάλειας ηλεκτρομαγνητικό φρένο.
 2. διακόπτη ρύθμισης ορίων τοποθετημένο σε κουτί με προστασία IP54.
 3. πίνακα χαμηλής τάσης επίσης τοποθετημένο σε κουτί με προστασία IP54.
 4. μειωτήρα 1/5 & 1/7.
 5. έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε σε αυτούς τηλεχειρισμό, μπουτον, διακόπτη κλειδί, πληκτρολόγιο, φωτοκύτταρο, φάρο, κεραία, πιεσοστατικό λάστιχο, κ.α.

Η Newdoor διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων που αφορούν την ασφάλεια και παρέχουν τη μέγιστη δυνατή προστασία:

 1. Ασφαλιστικό (φυγοκεντρικός επιταχυντής).
 2. Λειτουργεί με αντικραδασμικό σύστημα (αμορτισέρ) για σταδιακή διακοπή της ανεξέλεγκτης προς τα κάτω κίνησης της πόρτας σε περίπτωση που αυτή υπερβεί τα επιτρεπτά όρια.
 3. Επίσης περιλαμβάνει μικροδιακόπτη ο οποίος αποσυνδέει αυτόματα την ηλεκτρική παροχή του κινητήρα ώστε να τον προστατεύει από μεγαλύτερη ζημιά σε περίπτωση ενεργοποίησης του επιταχυντή σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία.
 4. Ο φυγοκεντρικός επιταχυντής είναι κατασκευασμένος από ειδικό κράμα αντιοξειδωτικού μετάλλου.
 5. Κατασκευάζεται βάσει των διεθνών προδιαγραφών ασφαλείας (TUV-BAYERN & BG-BONN) DIN EN 12605 και φέρει πιστοποίηση ασφαλείας CE καθώς και πιστοποίηση δοκιμής από τους παραπάνω οργανισμούς.
 6. Πιεσοστατικό λάστιχο ή φωτοκύτταρα ανίχνευσης κίνησης των οποίων η τοποθέτηση κρίνεται απαραίτητη όταν το ρολό είναι τηλεχειριζόμενο σύμφωνα με την προδιαγραφή ασφαλείας ΕΝ 13241-1.
 • Ποιότητα ISO 9001:2008.

Χαρακτηριστικά