Το MINIMAL Look
Απελευθερώστε τη φαντασία σας και μετατρέψτε ένα τυπικό συρόμενο σύστημα σε μία μοναδική εμπειρία. Έμφαση στη λεπτομέρεια.

Το Design
Η βασική φιλοσοφία των συστημάτων XCLUSIVE Plus είναι το μοναδικό design, το οποίο αποτελεί το κλειδί για μοναδικές αρχιτεκτονικές δημιουργίες. Στο MINIMAL Look κάθε λεπτομέρεια έχει αξία. Είναι κάτι παραπάνω από ένα αρμονικά συνδυασμένο σύνολο τεχνικών χαρακτηριστικών.
Σχεδιασμένο για να ξεχωρίζει, το MINIMAL Look είναι η ιδανική πρόταση για έργα υψηλών απαιτήσεων σε design και επιδόσεις.

SKU: 00424 Κατηγορίες προϊόντων: , Tags: ,

Περιγραφή

Δίφυλλο ή Τρίφυλλο επάλληλο

 • 3 σχεδιαστικές προτάσεις αναπτύχθηκαν για το σημείο της επαλληλίας, ανάλογα με τις στατικές απαιτήσεις του έργου. Όλες ακολουθούν λιτές σχεδιαστικές γραμμές πλάτους μόλις 35mm.

Επάλληλο με σταθερό

 • 2 σχεδιαστικές προτάσεις αναπτύχθηκαν για το σημείο επαλληλίας του συστήματος ανάλογα με τις στατικές απαιτήσεις του έργου. Όλες ακολουθούν λιτές σχεδιαστικές γραμμές πλάτους μόλις 35mm.

Η Τεχνολογία

 • Η Τεχνολογία των συστημάτων XCLUSIVE Plus ξεχωρίζει, ως προς την υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται, εξασφαλίζοντας εξαιρετικά επίπεδα θερμομόνωσης και λειτουργικότητας.

Κάθετη Τομή

 1. Ελάχιστη εμφανής όψη περιμετρικού πλαισίου μόλις 34,5mm στη χωνευτή έκδοση και 75mm στη standard έκδοση.
 2. Αρθρωτή θερμοδιακοπή σε όλα τα φύλλα, που αποτρέπει το φαινόμενο παραμόρφωσης της κατασκευής, λόγω των συστολοδιαστολών που προκαλούνται από τη μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας στην εξωτερική και εσωτερική επιφάνεια του προφίλ.
 3. Τετράγωνη αρχιτεκτονική διαμόρφωση του φύλλου, το οποίο εφαρμόζει σε δύο ειδικά ράουλα, επιτυγχάνοντας τη βέλτιστη κατανομή του βάρους και την άψογη κύλιση.
 4. Βελτιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης του συστήματος με την εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένης θερμομονωτικής ράβδου στην κεντρική ζώνη της κάσας.
 5. Επιπλέον ευκολία και ταχύτητα κατασκευής, με προσθήκη ειδικού προφίλ με inox οδηγούς που εφαρμόζονται στην κάτω κάσα.
 6. Αποτελεσματική στεγάνωση και βελτίωση της ενεργειακής συμπεριφοράς του συστήματος με την εφαρμογή Q-lon.
 7. Ειδικό εξάρτημα οδηγός για τη σταθεροποίηση της κίνησης του φύλλου, όταν αυτό απαιτείται.

Οριζόντια Τομή

 1. Ελάχιστη εμφανής όψη, μόλις 35mm στο σημείο της επαλληλίας.
 2. Ειδικός μηχανισμός πολλαπλού κλειδώματος για εξαιρετικά επίπεδα ασφαλείας.
 3. Tailor made λαβή χειρισμού του μηχανισμού κλειδώματος.
 4. Εξαιρετικού σχεδιασμού λαβή κίνησης από μασίφ αλουμίνιο.
 5. Ειδικό εξάρτημα αλουμινίου για έξτρα στιβαρότητα στο σημείο επαλληλίας του κουφώματος.
 6. Ειδικά σχεδιασμένες θερμομονωτικές ράβδοι για τη βελτιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης του κουφώματος και στο σημείο επαλληλίας.

Η Ελευθερία

 • Τα συστήματα XCLUSIVE Plus ‘αντιλαμβάνονται’ τα κουφώματα περισσότερο ως έργα τέχνης, παρά ως δομικά στοιχεία. Προσφέρουν στον αρχιτέκτονα την απόλυτη ελευθερία για το σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων με ταυτότητα και υψηλή προστιθέμενη αξία.

Inside Out

 • Η Αρχιτεκτονική σήμερα προβάλλει τις λιτές, δυναμικές γραμμές που σε συνδυασμό με τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, αναδεικνύουν την αίσθηση ελευθερίας και άνεσης. Το εξωτερικό περιβάλλον ενώνεται με το εσωτερικό του κτιρίου και αποτελεί τη φυσική συνέχειά του.

Το απόλυτο Αρχιτεκτονικό Σύστημα.

 • Το κούφωμα από την αρχή. Με όψη περιμετρικού πλαισίου 34.5mm*. Δυναμικό design με έμφαση στη λεπτομέρεια και μια σειρά από τεχνολογικές καινοτομίες, όπως ειδικό κλείδωμα πολλαπλών σημείων και λαβή αλουμινίου εξαιρετικού σχεδιασμού. Το MINIMAL Look ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα σε ο,τι γνωρίζετε μέχρι σήμερα για τα συρόμενα συστήματα.
  *34,5mm στην έκδοση της χωνευτής κατασκευής και 75mm στη βασική έκδοση. Και στις 2 εκδόσεις το ορατό πλάτος του σημείου επαλληλίας είναι 35mm.

Χαρακτηριστικά

minimal-look-table